Špeciálna gastronómia Komárna – registrujte sa ešte dnes

 

K úspešnému pobytu na našich slávnostiach, celkom určite bude patriť aj jedlo.
Chceli by sme, aby ste ochutnali to najlepšie, čo doma máme.

Vyskúšajte jedinečnú gastronómiu mesta dvoch riek a nezabudnite ani na pohár vínka či dobrého piva.

Preto vám chceme sprostredkovať aj reštaurácie. Vyšli nám v ústrety a ceny prispôsobili nášmu festivalu. Je však treba vopred a čím skôr nahlásiť počty a termíny (čas) zájazdov.

Prosím vás teda o spoluprácu vedúcich zájazdov.

Náš kolega Pavol Boroš vám organizuje tunajšie najlepšie reštaurácie, aby vám pripravili obed, prípadne večeru tak, ako vám to predstavujeme.

Každá reštaurácia zvládne na obed max. tri turnusy a na večeru ďalšie tri. Tých lepších reštaurácii však až toľko nie je.

Preto sa prosím čo najskôr, najlepšie hneď, spojte s Paľkom Borošom a on pre vašich ľudí zorganizuje a naplánuje výnimočný gastronomický zážitok v Komárne.

Oznámte mu prosím, kedy plánujete príchod a dohodnite si pre vás najlepšiu cenovú reláciu.

Tu treba začať, takže keď budeme vedieť, kedy prídete a kedy budete mať obed či večeru, vieme vám naplánovať návštevu pevnosti, školy tanca či kúpanie.

Začnite prosím tým, že sa u Paľa nahlásite. Volať môžete aj vo večerných hodinách (do 21:30) – Pavol Boroš  0905 682 936

Keďže kapacity sú obmedzené, pôjdeme systémom „kto prv príde, prv melie“. Ďakujeme za pomoc a porozumenie.

Jozef

Dôležité tel. čísla:

Pavol Boroš – strava, organizácia reštaurácií a gastro služieb, stánky a na námestí  + 421 905 682 936

Jozef Černek – program javiská (réžia festivalu a hlavného programu)  + 421 905 405 455

Roberta Krmášková – účinkujúci (folklór, SR aj svet)  + 421 905 283 006

Janka Pipíšková – ubytovanie, registrácia účastníkov + 421 905 466 107

Janka Mačicová – ubytovanie a strava účinkujúci + 421 907 218 172